Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Κλειδώνουν τα ονόματα των καλλιτεχνών για το Φεστιβάλ Πόζαρ

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών
Σε 4 μήνες περίπου μήνες ανοίγει την αυλαία του το 11ο + 2 Φεστιβάλ Πόζαρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Ιουλίου 2023, με τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ανεβούν στην σκηνή να έχουν κλειδώσει σε μεγάλο ποσοστό.

Το Φεστιβάλ θα κινηθεί και φέτος σε έντεχνους και ροκ ρυθμούς και αναμένεται να προσελκύσει μουσικόφιλους από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές Βαλκανικές χώρες.

Ένας από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή του Φεστιβάλ έχει ξανά τραγουδήσει στα Λουτρά Πόζαρ πριν λίγα χρόνια και φέτος μας υπόσχεται να κοιμηθούμε αγκαλιά στο τέλος της βραδιάς.

Ένας άλλος καλλιτέχνης που και αυτός έχει ανεβεί ξανά στην σκηνή του Φεστιβάλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 θα έρθει φέτος συνοδευόμενος από την πριγκηπέσσα του.

Στην σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ θα ανεβεί για πρώτη φορά πασίγνωστος Έλληνας τραγουδοποιός, που στο τέλος της βραδιάς σίγουρα θα ευχηθεί, μη ξημερώνεις ουρανέ...

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών, με πολλές όμορφες μουσικές εκπλήξεις.


3 σχόλια:

  1. Υπέροχο αποκλειστικό! Ευχαριστούμε. Περιμένουμε κι άλλα κουίζ με επόμενα ονόματα καλλιτεχνών που στελεχώνουν το line up του φετινού Φεστιβάλ Πόζαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χρόνο τους ίδιους. Βαρεθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα κάνετε εσείς ένα μουσικό φεστιβάλ στην περιοχή φροντιστε το line up να έχει οιο intellectual επιλογές καλλιτεχνών. Στην τελική φέρνουν ότι πουλάει και είναι must στο να γίνει επιτυχημένη η εκάστοτε ημέρα του φεστιβάλ. Σας χαλάει; Δεν πειράζει. Μην πάτε. Δεν υπάρχει λόγος για αχρείαστη τοξικότητα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365