Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Σκηνές από ταινία τρόμου στη μέση του δρόμου, πήγε επιτεθεί σε άντρα με τσεκούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε εναντίον ενός άλλου άντρα με τσεκούρι.

Η αφορμή για τον διαπληκτισμό παραμένει άγνωστη.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Θεαγένους Χαρίση.

Διερχόμενος οδηγός κατέγραψε όσα συνέβησαν με το κινητό του τηλέφωνο.



1 σχόλιο:

  1. μια χαρά όλα πάνε καλά στην Ελλάδα ο καθένας με την τρέλα του,ποιο το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365