Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 14/3 Κριός 

Σήμερα ενώ το μυαλό σου πιστεύει πως δεν πρέπει να κάνεις ένα βήμα ή μια συγκεκριμένη ενέργεια.. η καρδιά σου θα σε παροτρύνει να το ξανασκεφτείς.
Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στη δημιουργική προσέγγιση. Ναι, μπορεί να συναντήσεις επιθετική αντίσταση. Αν όμως η καρδιά σου υποστηρίζει αυτή την ιδέα ή το σχέδιό σου, συνέχισε!

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα στηριχτείς σε φίλους ή σε άλλες κοινωνικές επαφές για ασφάλεια ή υποστήριξη.
Όμως ακόμα κι αν οι κοινωνικοί σου κύκλοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορεί να απογοητευτείς από την ράθυμη στάση τους.
Μην το πάρεις προσωπικά. Αντίθετα, εστίασε σε ό,τι μπορείς να λύσεις εδώ και τώρα, χωρίς την υποστήριξη που πιστεύεις πως χρειάζεσαι.

ζώδια σήμερα 14/03 Τρίτη δίδυμοι

Νιώσε ελεύθερη να εκφράσεις τις ανάγκες σου στους άλλους. Ωστόσο, μην υπολογίζεις σ’ αυτούς που εμπιστεύεσαι πως θα σου προσφέρουν μια άμεση και χρήσιμη απάντηση. Ίσως να φταίει το γεγονός πως είσαι λίγο πιο επιθετική σήμερα.. επειδή νιώθεις απογοητευμένη που δεν είσαι τόσο δυνατή όσο θα ήθελες. Προσπάθησε όμως να κάνεις υπομονή και να διατηρήσεις πιο ήρεμη στάση.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορεί να καλπάζει η φαντασία σου σήμερα, αλλά αυτό είναι μάλλον μειονέκτημα, παρά πλεονέκτημα για την κατάσταση που αντιμετωπίζεις. Είναι σημαντικό να μην βλέπεις ένα μικρό εμπόδιο, σαν ένα τεράστιο πρόβλημα. Οπλίσου με αξιόπιστα στοιχεία πριν αποφασίσεις να κινηθείς. Η σύγχυσή σου, μπορεί να σε κάνει εύκολη λεία για κάποιον ιδιαίτερα χειριστικό τύπο.

ζώδια σήμερα λέων

Φυλάξου από ανθρώπους που μιλάνε κολακευτικά, με σκοπό να εξαπατήσουν τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το πόσο σίγουρος ή πειστικός μπορεί να ακούγεται κάποιος, αυτό που λέει μπορεί να μην είναι τόσο επικερδές. Ταυτόχρονα, βεβαιώσου ότι δεν αποκαλύπτεις πρόθυμα πληροφορίες σε λάθος άτομο. Κάποιος μπορεί να είναι πιο ικανός από όσο νομίζεις, στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μπορεί να σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά, όμως η ενέργεια της ημέρας μπορεί να διαταράξει τη διαύγεια και να κάνει αυτούς από τους οποίους θέλεις υποστήριξη, να είναι ασαφείς, μη συνεργάσιμοι ή αναξιόπιστοι. Έτσι, αν θέλεις να γίνει κάτι συγκεκριμένο, κάνε ξεκάθαρα τα αιτήματά σου, χωρίς ίχνος επιθετικότητας. Να έχεις υπόψη σου πως ο δυναμισμός σου σήμερα, θα ενισχυθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

ζώδια σήμερα 14/03 Τρίτη ζυγός

Η σαφήνεια μπορεί να είναι δυσεύρετη σήμερα, αλλά μην ανησυχείς. Αυτό το εμπόδιο θα εξαφανιστεί σύντομα! Μην κλείνεις στο συρτάρι τις φιλόδοξες επιδιώξεις σου! Αντίθετα, δώσε στη φαντασία σου την ελευθερία να δημιουργήσει ιδέες ή στρατηγικές που δεν θα έβγαζε ποτέ η ψυχρή λογική. Θα μπορούσες να επιστρέψεις στην πραγματικότητα, με μεγαλύτερη έμπνευση.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Λαμβάνεις ανάμικτα μηνύματα αυτή τη στιγμή και ίσως νιώσεις σύγχυση σχετικά με το πού βρίσκεσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάποιος μπορεί να είναι ασυνεπής ή να μην προσφέρει την απλή, ειλικρινή εξήγηση που θέλεις. Το να πιέζεις όμως για μια απάντηση, δεν θα βοηθήσει τα πράγματα. Αντίθετα, εμπιστέψου τη διαίσθησή σου για να αντιληφθείς τις λιγότερο προφανείς ενδείξεις, σχετικά με τα κίνητρα κάποιου. Αυτό σίγουρα, είναι πιο σημαντικό.

ζώδια σήμερα τοξότης

Αισθάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς προσεκτικά τώρα. Μήπως αυτό έχει να κάνει με την ανησυχία σου να πεις σε κάποιον την αλήθεια, επειδή φοβάσαι πως μπορεί να αντιδράσει δυσάρεστα ή στενοχωρηθεί; Τι γίνεται όμως με σένα; Κάνεις κακό στον εαυτό σου (και στην υγεία σου) μένοντας σιωπηλή για ένα θέμα. Δεν χρειάζεται να γίνει μια μακροσκελής συζήτηση. Πες τη γνώμη σου κι άφησε τον άλλον να την κατανοήσει. Εμπιστέψου πως αυτό είναι το σωστό.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ένα έργο που νόμιζες πως θα διαχειριζόσουν εύκολα.. μπορεί να δυσκολέψει λόγω της θολής ατμόσφαιρας που επικρατεί σήμερα. Προσπάθησε να εστιάσεις σε ό,τι έχει σημασία από την λίστα εργασιών σου. Οι περισπασμοί θα είναι έντονοι και θα κάνουν περίπλοκο…αυτό που φαίνεται εύκολο και απλό. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να αναλάβεις πολλές ευθύνες σήμερα.

ζώδια σήμερα 14/03 Τρίτη υδροχόος

Το διαβολάκι στον ώμο σου θα σου ψιθυρίσει, «ξόδεψε, όσο περισσότερα μπορείς». Όμως ο άγγελος στον άλλο ώμο, σε υποχρεώνει να αποδεχτείς πως δεν γνωρίζεις την οικονομική σου κατάσταση. Μάλλον έχει δίκιο ο άγγελος! Επομένως, μην επιτρέψεις στην έλλειψη γνώσης και θέλησης να σε ωθήσει σε παρορμητικές, αγορές. Επειδή αργότερα θα αναρωτιέσαι, τι σκεφτόσουν όταν ξόδευες αλόγιστα.  

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα ενισχυθεί η επικοινωνία με την οικογένειά σου – ή με ένα μέλος της συγκεκριμένα. Όμως αντί να αναλάβεις το μεγαλύτερο κομμάτι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, εστίασε καλύτερα στην φροντίδα και την βελτίωση του εαυτού σου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είσαι διαθέσιμη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Απλά χρειάζεται κι ο εαυτός σου, λίγη επιπλέον φροντίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365