Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Θλίψη στον Ιωνικό Θεσσαλονίκης απο τον χαμός του Νικόλα Ναλμπάντη από την Έδεσσα

Θλίψη στον Ιωνικό Θεσσαλονίκης απο τον χαμός του Νικόλα Ναλμπάντη από την Έδεσσα
Θλίψη έχει προκαλέσει στον Ιωνικό Θεσσαλονίκης ο χαμός του επί σειρά ετών παίκτη των τμημάτων υποδομής Νικόλα Ναλμπάντη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον χαμό ενός δικού της παιδιού. Με μεγάλη λύπη και πόνο ενημερωθήκαμε για τον χαμό του Ναλμπάντη Νικόλαου ο οποίος δυστυχώς είναι ανάμεσα στα θύματα του μοιραίου συμβάντος των Τεμπών».

«Ο Νικόλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος..ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στους οικείους του να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365