Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Φτερούγισαν οι Μαυραετοί - Διαμαρτυρία του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς για την διαιτησία

Φτερούγισαν οι Μαυραετοί στην Λεπτοκαρυά
Προελαύνει η Δόξα Μαυροβουνίου που πέρασε και από την Λεπτοκαρυά, επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Ατρομήτου, μετά από πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην αρχή του παιχνιδιού βρήκαν δίχτυα πρώτα οι φιλοξενούμενοι που πήραν το προβάδισμα στο 7’ με τον Κώστα Σνάλλα να παγώνει το γήπεδο και να γράφει το 0-1 για τους Μαυραετούς.

Άμεση η απάντηση των γηπεδούχων του Ατρομήτου, καθώς στο 16’ κέρδισαν πέναλτι και ο πολύπειρος εκτελεστής Άγγελος Τουλγαρίδης σημάδεψε σωστά γράφοντας το 1-1 και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου παρότι οι ομάδες κυνήγησαν κάποιο τέρμα, αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Στην επανάληψη το ξεκίνημα των φιλοξενουμένων ήταν ιδανικό και μόλις στο 46’ ο έμπειρος πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Μουρουζίδης έγραψε το 1-2, ένα προβάδισμα που κράτησε η ομάδα του Γιώργου Κοκόζογλου μέχρι το τελικό σφύριγμα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων, παρότι οι γηπεδούχοι πίεσαν προς το τέλος και έψαξαν την ισοφάριση, χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα, χάνοντας έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεσίσογλου Γ., Δέλλιος, Παρούτογλου.


Διαμαρτυρία του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς για την διαιτησία

Σκληρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς

Μια ακόμη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, από ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας αυτή την φορά από τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς.

Η διοίκηση του Ατρομήτου διαμαρτύρεται για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Μαυροβουνίου και έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας:


«ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ..Εν έτη 2023 για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ο οποίος χωρίς κανένα σεβασμό σε αυτό που υπηρετούμε όλοι, έκανε ένα καλό παιχνίδι ροντέο με μοναδικό πρωταγωνιστή τον ίδιο...15 στημένες φάσεις έξω από την περιοχή  με αποκορύφωμα την φάση που προήλθε το πρώτο γκόλ όπου το "ΠΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ" έγινε φάουλ στο όριο της περιοχής και εν συνεχεία γκολ για την ομάδα του Μαυροβουνίου...Κύριοι ,οι Χειρούργοι δέν έχουν στο εξής καμία θέση στο γήπεδο σε παιχνίδι της ομάδας μας και κάλο είναι να μην έχουν πουθενά σε κανένα άλλο παιχνίδι.. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, και από εδώ και στο εξής διορισμό διαιτητών  φιλόδοξων που προάγουν το άθλημα και όχι το υποβιβάζουν και που έχουν στόχο να καθιερωθούν και όχι να περάσουν ένα ακομη απόγευμα εις βάρος των ομάδων.. Τέτοιου είδους ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ δεν έχουν θέση στο γήπεδο....ΦΥΣΙΚΑ, για τα του αγώνα, τα λάθη μετά και το 1-2 , εκατέρωθεν, αφού πλέον η εγχείρηση είχε πετύχει και ο ασθενής μάταια πλέον να ψάχνει το δικιο του.

Υ.Γ: ΚΥΡΙΟΙ, για άλλη μια φορά εκτεθήκατε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαυροβουνίου για την νίκη του και συγχαρητήρια στους 2 βοηθούς του αγώνα για την αξιόλογη προσπάθεια τους..»

7 σχόλια:

  1. Φέρτε ρεφερη από άλλο νόμο εκεί στην λεπτοκαριας είστε για δέσιμο κάντε ελενχο το νερό κάτι πρέπει να έχει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και αν έχει, παρόλο την ήττα, ο Ατρόμητος έχει τα φόντα για την τρίτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα για τον Κεσίσογλου που ήταν παρατηρητής στο γήπεδο ο Καρακελιδης και έβλεπε τα χάλια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραπονούμενος Λεπτοκαρυας8 Μαρτίου 2023 στις 9:32 μ.μ.

    Κεσίσογλου ο διαιτητής τρέχει και λίγο δεν περπατάει πολύ όπως εσύ!!!!Παράτησε τα καλύτερα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώην παραγοντας8 Μαρτίου 2023 στις 9:41 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ 15 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ,ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι φταίει ο Κεσίσογλου τόσα χρόνια κρατούσε σημαία και τώρα τον βαφτησανε διαιτητή με σφυρίχτρα δεν τα καταφέρνει ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έμπειρος παραγων8 Μαρτίου 2023 στις 11:05 μ.μ.

    Σε λίγο οι ομάδες θα ζητήσουν VAR και ξένους διαιτητές ας προσγειωθούν στην πραγματικότητα τρεις και ο κούκος έμειναν οι διαιτητές στον νομό μας και του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα οι έμπειροι τα ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ με κάτι καινούργιους διαιτητές πρωταθλήματα δεν βγαινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365