Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Γάλλοι μαθητές μαθήτριες και εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου

Γάλλοι μαθητές μαθήτριες και εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου

Από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου 2023 το ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» φιλοξενεί 28 μαθητές και μαθήτριες και 3 εκπαιδευτικούς από το Λύκειο Alain της πόλης Alençon της Γαλλίας. 


Η φιλοξενία γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning και του γαλλικού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με κωδικό 2022-1-FR01-KA121-SCH-000064391 και τίτλο «LuX, pour une mise en lumière des migrants d’hier et aujourd’hui, contre la Xénophobie / LuX, Φέρνοντας στο προσκήνιο μετανάστες του χτες και του σήμερα, ένα σχέδιο ενάντια στην ξενοφοβία». 


Οι γάλλοι μαθητές και μαθήτριες σε συνεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Εξαπλατάνου θα εκπονήσουν δραστηριότητες στο σχολείο και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα πολιτιστικών ξεναγήσεων στην περιοχή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365