Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δήλωση του Μάκη Ρόμπη του Αερωπού Έδεσσας

Δήλωση
Τι μας δήλωσε ο συνοδός της ομάδας κος Μάκης Ρόμπης:


Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην Τεχνική ηγεσία, στους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση και κατάθεση ψυχής που κάναμε κόντρα σε μια ομάδα που για αγνώστους λόγους κατέβαλλε τέτοιον ζήλο και ήταν πολύ αντιαθλητική, όπως και ορισμένοι άνθρωποι του χάντμπολ που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούσαν συνεχώς. Στα 14 χρόνια που είμαι στην ομάδα δίπλα πρώτη φορά συνάντησα, 2 λεπτά πριν το τέλος να έρχονται δύο κύριοι και να μας ζητάνε να γίνει ντόπιγκ κοντρόλ. 


Ο Αερωπός όπως έχω δηλώσει, έχει μια διοίκηση οργανωμένη παντού που ματώνει οικονομικά για να βρίσκεται η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και δεν είναι διαχειριστές στην αυτοδιοίκηση. Αυτοί όλοι θα μας βλέπουν στην πλάτη και η ομάδα θα παίζει Ευρώπη και αυτοί θα βλέπουνε το Νευροκόπι.


Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα μας, τους πολλούς χορηγούς που μας στήριξαν και είναι χαρακτηριστικό εχθές στην επιστροφή από την Αθήνα πάνω από 200 τηλεφωνήματα και μηνύματα είχα από όλο το Νομό και από την υπόλοιπη χαντμπολική Ελλάδα. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως μέσα από την καρδιά μου τον αθλητή της ομάδας μας Σταύρο Μαυροδουλάκη που αν και χειρουργημένος στα δύο αυτά τελευταία παιχνίδια ήταν δίπλα μας στον πάγκο έπειτα από επιθυμία δική μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365