Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δέσποινα Βανδή: Καυτό φιλί στο στόμα με τον Χρήστο Μάστορα – Βίντεο στο TikTok βάζει… φωτιές

Δείτε το βίντεο
Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από το... φιλί στην πίτσα της Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα, στο κέντρο που εμφανίζονται μαζί.

Οι δύο τραγουδιστές (στα πλαίσια της ερμηνείας τους) φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παρατεταμένο φιλί στο στόμα. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή στη συνεχεία απομακρύνεται κάπως ξαφνιασμένη.


Το στιγμιότυπο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, δεδομένης των πολυσυζητημένων σχέσεων που έχουν οι δύο τραγουδιστές: η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλιά Καληφώνη.


Το στιγμιότυπο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν όντως τι έγινε, δεδομένης και της πολυσυζητημένης σχεσης της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη.


«Φιλιέται στο στόμα η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα;» αναρωτήθηκαν οι χρήστες των social media. Αλλοι έσπευσαν απλά να υπενθυμίσουν ότι είναι απλά καλλιτεχνικό τρικ.


@sofipriona @Despina Vandi Official #depoinavandi #melises #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος - Sofia Pikou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365