Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Κοντά στο όνειρο τα Σεβαστιανά

Μεγάλη νικη για τον ΑΣ Σεβαστιανά

Μεγάλη νίκη για τον ΑΣ Σεβαστιανά που λύγισε δύσκολα την αντίσταση της αξιόμαχης Δόξας Μαυροβουνίου με σκορ 1-0 και πλησιάζει στον στόχο της ανόδου στην Α1 Κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο σε όλη την διάρκεια του και από ένα σημείο και μετά ήταν φανερό, ότι όποια ομάδα θα πετύχαινε τέρμα θα έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο της νίκης.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 88’ με τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό τους, Ντανιέλ Σκοπέτσι να γράφει το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς και να χαρίζει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Αργυρού, Τσαλκάνη, Παρούτογλου.

Συνθέσεις:

ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)
Μπόικος, Σαββίδης, (35’ Παπαδόπουλος Ι.), Τουρατζίδης, Κάλα, Πληκαδίτης, Θεοδώρου Γ., (60’ Καραπουλιτίδης), Χατζηδημητριάδης, (60’ Τζελέπης), Σκοπέτσι, Μπουτκάρης, (81’ Γιόφτσης), Θεοδώρου Α., (60’ Αποστόλου), Χατζηβασιλειάδης.

Δόξα: (Γιώργος Κοκόζογλου)
Παπαδόπουλος, Μπούσι, (88’ Τσίκος), Σοσάρι, Γιακαμόζης, Σπανίδης, Ανδρεάδης, Πίττας, Καραμπατάκης, (77’ Αλμαλής), Χατζηπαναγιωτίδης, (65’ Σνάλλα), Μουρουζίδης, Βαρδαρέντσης, (65’ Φαφούτης).

2 σχόλια:

  1. Έπειτα την σημερινή νίκη τα Σεβαστειανα είναι κατά 99% στην Α1.
    Ουδέτερος φίλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αξία είναι και στην Α1....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365