Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Νίκος Οικονομόπουλος: Τρελά ερωτευμένος με Εδεσσαία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό
O Νίκος Οικονομόπουλος είναι τρελά ερωτευμένος με την Ασημένια Καμτσή, η οποία διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο αγαπημένος της έχοντας μαζί της και τους γονείς της.  


Ο Νίκος Οικονομόπουλος εδώ και σχεδόν έξι μήνες έχει σχέση και η σύντροφός του έχει παίξει και στο βίντεο κλιπ του.


Ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Ασημένια Καμτσή και το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Πρέπει δεν πρέπει”.


Το μοντέλο είναι από τη Έδεσσα και έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.


Το περιοδικό «You» εξασφάλισε στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Ασημένιας Καμτσή στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο αγαπημένος της και ήταν μαζί με τους γονείς της!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365