Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σημαντική ανακοίνωση από τα Φωτοβολταϊκά Καμενίδης

Σημαντική ανακοίνωση

Η Φωτοβολταϊκά Καμενίδης κατέθεσε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και με ΕΠΙΤΥΧΙΑ  αίτημα για Virtual net metering δηλαδή  με εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό με Αγροτικά τιμολόγια( στάβλος,πομώνες κλπ.) με απομακρυσμένη παραγωγη,για φωτοβολταϊκο συνολικής ισχύος 55 kw με την έγγραφη ανάθεση για την υλοποίηση του.

Ευχαριστώ,για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα φωτοβολταϊκά Καμενίδης και την διάθεση συνεργασίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6988248415.

Καμενίδης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365