Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Must have shoes της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Must have shoes της γυναικείας γκαρνταρόμπας
Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα παπούτσια αφού χαρίζουν πόντους στυλ στο look μας και άνεση σε κάθε μας βήμα. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν κάποια είδη παπουτσιών που τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. 


Είναι εκείνα τα παπούτσια που ταιριάζουν με τα περισσότερα looks μας και δεν θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε από την συλλογή μας. Αν δεν βρίσκονται ήδη και στην δική σου συλλογή, αναζήτησε παρακάτω τα must have shoes της γυναικείας γκαρνταρόμπας και κάνε μια επένδυση για το στυλ σου!

Sneakers

Κανένα παπούτσι δεν είναι τόσο άνετο και ταυτόχρονα κομψό, όσο τα γυναικεία sneakers. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, να συνοδεύσουν casual αλλά και formal looks, ενώ φυσικά κυκλοφορούν σε χιλιάδες διαφορετικές εκδοχές ώστε να έχεις την δυνατότητα να βρεις το ζευγάρι που ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Αν δεν αποτελούν ήδη μέρος της συλλογής σου -γεγονός δύσκολο να το πιστέψουμε- θα σε συμβουλεύαμε να αποκτήσεις ένα ζευγάρι λευκά sneakers για αρχή και στην συνέχεια αν θέλεις να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο την γκαρνταρόμπα σου να αναζητήσεις στην αγορά ιδιαίτερα αθλητικά, όπως chunky sneakers ή sneakers με prints. 

Πέδιλα 

Άκρως θηλυκά, αλλά και girly μπορούν να είναι τα πέδιλα γυναικεία, αναλόγως με το styling που επιθυμείς να τα πλαισιώσεις. Με χοντρό ή λεπτό τακούνι, φιάπα ή χωρίς, μπαρέτα, λουράκια ή  σχοινάκια, τα παπούτσια αυτά θα τα βρεις σε διαφορετικές εκδοχές ώστε να επιλέξεις εκείνη που σου αρέσει. Φόρεσέ τα κάθε εποχή του χρόνου για να δώσεις λάμψη στις βραδινές σου εξόδους, ωστόσο δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και τα υλικά των παπουτσιών σου καθώς ορισμένα υλικά παραπέμπουν αποκλειστικά σε καλοκαιρινά πέδιλα. 

Μπότες 

Μόλις οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν, οι μπότες κάνουν την εμφάνισή τους και κατακλύζουν τους δρόμους τόσο κατά τις πρωινές, όσο και κατά τις βραδινές ώρες. Το απόλυτο fashion trend κάθε χειμώνα δεν μπορεί λοιπόν να λείπει από την συλλογή σου! Επίλεξε ανάμεσα σε μπότες over – the – knee, μποτάκια, ψηλοτάκουνες μπότες, μπότες – πλατφόρμα, γαλότσες ή αρβυλάκια, το στυλ που σου αρέσει και πρόσθεσε στην συλλογή σου ένα διαχρονικό κομμάτι που θα απογειώσει κάθε σου look. 

Loafers 

Πριν λίγο καιρό μπορεί τα loafers να σου φαίνονταν ξεπερασμένα, όμως η μόδα κάνει κύκλους και τα αγαπημένα μας μοκασίνια έχουν κάνει δυναμική επιστροφή κατακτώντας υψηλή θέση στην λίστα με τα fashion trends 2023. Από μοκασίνια καστόρινα, μέχρι loafers γυναικεία λουστρίνι, loafers με τρακτερωτή σόλα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365