Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Φεύγει ο Λεουτσάκος, επαναρχίζει η SL 2

Φεύγει ο Λεουτσάκος, επαναρχίζει η SL 2

Ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος υπέβαλλε την παραίτηση του και ανοίγει ο δρόμος για να πάρουν οι ομάδες χρήματα από το Στοίχημα και να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος φεύγει από την προεδρία της Super League 2, τα χρήματα από την φορολογία των κερδών του Στοιχήματος έρχονται για τις 24 ομάδες της κατηγορίας και το πρωτάθλημα επαναρχίζει έπειτα από ένα μήνα διακοπής, με πιθανότερη ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης που έγινε την Τετάρτη 1/3, διήρκεσε έξι ώρες (!) και ήταν επεισοδιακό, ο πρόεδρος της μικρής λίγκας υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία (παραίτηση) τέθηκε ως προαπαιτούμενο από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί και έκανε τις επαφές τόσο με την Πολιτεία (με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) και με τον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου οι 24 ομάδες να πάρουν από 150.000 ευρώ και όχι από 60.000 που ειπώθηκε πρόσφατα και να επαναρχίσει έτσι το πρωτάθλημα της Super League, έπειτα από ένα μήνα διακοπή.

2 σχόλια:

  1. Έτσι ξεκαθαρίζει ποιός κυβερνά το ποδόσφαιρο, Κούλη είσαι η μαριονέτα παρετησου τώρα όχι μόνο ο Καραμανλής εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα αντί να κοιτάς τα της Ελλάδας τα προβλήματα βλέπεις μόνο του νεοναζί Ζελενσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω να κάνω μία παρατήρηση, γιατί στη συνάντηση της τρίτης με Αυγενακη και Μαρινάκη ήταν εκπρόσωποι μόνο από 4 ΠΑΕ από τον αθηναϊκό χώρο και δεν υπήρχε κανείς από Μακεδονία μεριά τυχαίο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365