Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

«Ίσως φτάσουμε κάποτε»: Το story των διδύμων και της ξαδέρφης τους πριν την τραγωδία (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Τα τρία κορίτσια είχαν κλείσει εισιτήριο για το 6ο βαγόνι, αλλά βρέθηκαν στο κυλικείο τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο αδέρφια από το Καστράκι Καλαμπάκας, καθώς οι τρεις κόρες τους βρίσκονταν μέσα στη μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.


Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως τα τρία κορίτσια είχαν κλείσει εισιτήριο για το 6ο βαγόνι, αλλά βρέθηκαν στο κυλικείο τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. Οι αρχές έχουν καταφέρει και έχουν εντοπίσει τις βαλίτσες τους από το 6ο βαγόνι.


Ένας 28χρονος επιβάτης μίλησε στον Alpha λέγοντας πως τα τρία κορίτσια λίγη ώρα πριν την τραγωδία άφησαν τις αποσκευές τους στο βαγόνι 6 και πήγαν στο κυλικείο «μέχρι να αδειάσει κάτι», όπως τις άκουσε να λένε.


Τα τρία κορίτσια, οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα ταξίδευαν μαζί με την μικρότερη ξαδέρφη τους Αναστασία για τη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Η Θώμη και Χρύσα ήταν φοιτήτριες αισθητικής και η Αναστασία φοιτήτρια φαρμακευτικής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία κορίτσια ταξίδευαν για πρώτη φορά με τρένο προκειμένου να φτάσουν από τον τόπο που μένουν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζουν. Συνήθιζαν να πηγαίνουν με αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν το τρένο. Οι κοπέλες ήταν πολύ αγαπημένες και μάλιστα πριν από ένα χρόνο είχαν βαφτίσει και οι τρεις μαζί ένα παιδάκι. 


Οι γονείς τους είναι σε κατάσταση σοκ και στο χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας έχουν σπεύσει ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν. «Χάσαμε τα αγγελούδια μας» λένε, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στενοί συγγενείς των οικογενειών, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους γονείς των τριών κοριτσιών αλλά και στον αδερφό της Αναστασίας.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι τρεις ξαδέρφες βλέποντας την καθυστέρηση που είχε το τρένο ανέβαζαν story στα social media σχολιάζοντας την αργοπορία και γράφοντας: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365