Τετάρτη 19 Απριλίου 2023
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια 2 - 0 / Πήρε το τρίποντο ο ψυχωμένος Αλμωπός
10 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
Ο πιο αδικημένος παίκτης του Αλμωπου ο Rivas
ΑπάντησηΔιαγραφήμπράβο σε όλα τα παιδιά !!!! Μπράβο απο τον Καπταιν Τζωρτζ μέχρι τον Γίγαντα Σουλιο ,απ τον Παύλο Ε. μέχρι τον κύριο Πασπαλιάρη.Απ τον Ανέστη μέχρι το Σγούρδα που ειναι μεγάλη ψυχή !!!!! Πρόεδρε σε ευχαριστούμε.Ραφα είσαι Τσιφ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα μένει να πάρουν κανένα ευρώ τα παιδιά γιατί παίζουν δίχως να έχουν πληρωθεί.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑΡΑ❤💙
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια φανταστική παρέα παικτών , ένα φανταστικό τημ προπονητών ,μια σπουδαία Διοίκηση.Μαζί με τον κόσμο και τις τοπικές αρχές συνεχίζουμε!!! Υγ: ο κόσμος βοηθάει πολύ με τέτοια συμμετοχή !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχος Βαγγέλης Κερθι. .Παύλος Έππας.Μανωλάκης και Τσιπ!!! Μπράβο αστέρια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ριβας είναι καλός παίκτης κρίμα που δεν έχει πάρει ευκαιρίες πάντα οταν μπαίνει δίνει κάτι στην ομάδα. Κρίμα γιατί ο κύριος τυριακιδης δε τον βάζει
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε παιδιά τον έβαζε στην αρχή δεν είχε δείξει τίποτα τώρα τί το σχολιάζετε, σταματάτε την κρητική αφήστε να κάνει την δουλειά του ο Τυριακιδης ξέρει πότε είναι έτοιμος ένας παίκτης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠότε τον έβαλε ρε φιλέ; όσες φορές έχει παίξει έχει ασίστ γκολ καί δίνει ενέργεια στην ομάδα. Ένα καλό ματς δεν έκανε μέσα στο πανσεραικο, για το χρόνο που παίζει πάντα δίνει πράγματα. Και στην τελική ούτε αδερφός μας είναι ούτε είμαστε μάνατζερ, λέμε αυτό βλέπουμε το να κάνεις κριτική είναι υγεία, σταματήστε να γλείφεται τον τυριακιδη, είπαμε είναι καλός προσπαθεί αλλά σε αυτό νομίζουμε ότι είναι λάθος. Να μη το πούμε;;
ΔιαγραφήΠάς καλά άνθρωπε μου ποιός γλείφει μωρέ,δε μου λές παραπονέθηκε κανείς γιατί δεν έβαζε στις αρχές κάποιους παίκτες όπου πέρσι εκαμναν παπάδες, τώρα εσύ βγαίνεις και μας λές για τον Ρίβα, λοιπόν αφήστε τον προπονητή να κάνει την δουλειά του και σταματάτε τη γκρίνια.
ΑπάντησηΔιαγραφή