Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Στην εντατική ο Εδεσσαϊκός μετά την ήττα από τον Σβορώνο (ΦΩΤΟ)

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο
Οδυνηρή ήττα για τον Εδεσσαϊκό μέσα στην έδρα του με σκορ 2-1 από τον ΓΑΣ Σβορώνου και τα πράγματα στην υπόθεση παραμονή έχουν δυσκολέψει αρκετά για την ομάδα των καταρρακτών.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται κάπως καλύτερα, αλλά την μεγάλη ευκαιρία την απώλεσαν οι γηπεδούχοι στο 41’ με τον Μεληκιώτη να αστοχεί από κοντά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Σούκιας σημάδεψε το δοκάρι, ενώ φημιουπργησαν και άλλες ευκαιρίες και κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παγώσουν το γήπεδο με τον Μακράκη στο 66’ να σκοράρει και να γράφει το 0-1 για την ομάδα της Πιερίας. Το γκολ αυτό σόκαρε τους γηπεδούχους που δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα στο 79’ από τον Αλεξίου και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89’ με τον Σαμαρά, μη αποφεύγοντας την ήττα, που ίσως αποβεί μοιραία για το μέλλον τους στην Κατηγορία.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Καπρέτσος, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας), Ζαχαριάς (Καβάλας)
4ος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Δομουκτσίδης, Μαγγίζης, Λυρτζής, Μωυσίδης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος (65’ Σαμαράς), Μαντώς, Σούκιας, Αναστασιάδης, Μεληκιώτης.

ΓΑΣ Σβορώνος: (Νίκος Θεοδοσιάδης)
Χάμος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, (90’+4’ Μάλα), Χατζηθεοδωρίδης, Κόλα, (84’ Ίτσιος), Μυστρίδης, Μυρωτής, (64’ Διμηνάς), Κυρτέγος, (84’ Ξυδούς), Μακράκης, (90’+4’ Σιδηρόπουλος), Αλεξίου









4 σχόλια:

  1. Το πουλάκι πέταξε την νέα σεζόν Αντίπαλοι με το ριζάρι,κ φροντησται μην καταντήσει όπως τα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει Εδεσαικαρα μου....συναιχιζουμε💚💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και το να υποβιβαστεί μια ιστορική ομάδα είναι μέσα στο πρόγραμμα.Δεν χάνεται ούτε η ιστορία ούτε η αξία της ομάδας.Ίσως είναι και καλύτερα για να γίνει επανεκκίνηση σε σωστές βάσεις.
    Το χειρότερο είναι να διαβάζεις υποτιμητικά και προσβλητικά σχόλια από ανθρωπους της περιοχής που βγάζουν ζήλια χολή και φθόνο.Όλος ο νομός πέλλας είναι πολύ μικρός για κόντρες.
    Θα ήταν απίστευτο, παράξενο, ανήκουστο τρελό , στο νομό Σερρών να κατακρίνουν τον Πανσερραικό ή στο νομό Λάρισας να κατακρίνουν την ΑΕΛ ή στα Τρίκαλα τον ΑΟΤ κλπ.
    Εδω γιατί πέφτουμε τόσο χαμηλά κατακρίνοντας τις ιστορικές ομάδες του νομού μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365