Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Θαύμα στο Μακροχώρι: Η μορφή του Τιμίου Προδρόμου σε πετσέτα πιστών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό συνέβη σε Ιερό Ναό του Μακροχωρίου Ημαθίας που αναστάτωσε τους πιστούς και επηρέασε συναισθηματικά τους κόλπους της εκκλησίας. 


Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου, στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο, ο παππάς έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκούπισε τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό. Όταν στέγνωσε η πετσέτα εμφανίστηκε αυτή η μορφή της φωτογραφίας, η οποία μοιάζει σαν του Τιμίου Προδρόμου! 


Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο γεγονός αντιμετωπίστηκε ως θαύμα από τους Χριστιανούς. Μάλιστα, η εν λόγω εικόνα, έχει δημοσιευθεί στα social media, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral σ' όλη την Ελλάδα!



Πηγή: veriotis.gr


3 σχόλια:

  1. Μέρα που είναι... Φυλακή τω στοματι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ελέγξουν οι επιστήμονες θα ξέρουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ελέγξουν οι επιστήμονες ρε φιλε; Όταν ο ουρανός έχει σύννεφα, με λίγη φαντασία, είναι γεμάτος με διάφορα σχήματα και μορφές ανθρώπων, ζώων κλπ. Αν μάλιστα παρακολουθείς και τον Βελοπουλο, βλέπεις ό,τι θέλεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365