Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Συναπάντημα Ποντίων με καταγωγή από το Ακ Νταγ Ματεν του Πόντου στην Αψαλο

Ανακοίνωση
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση προσκαλούμε όλους τους συντοπίτες μας με καταγωγή από το Ακ Νταγ Ματεν του Πόντου, στην συνάντηση που θα γίνει στις 30. Απριλίου, ημέρα Κυριακή, και 20:00 στο εστιατόριο «Μάσα Σουρα» στο κεντρικό δρόμο της Αψαλου, Αριδαιας. 


Μια σκέψη που πολύ καιρό κάναμε, γίνεται πλέον πράξη, να συναντηθούμε όλοι οι απόγονοι των «μεταλλίων» του Πόντου. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε κι να μοιραστούμε ιστορίες των προγόνων μας. Οι πρόγονοι μας σίγουρα θα χαίρονται από εκεί ψηλά, στον Θεό πατέρα μας, και θα πρεσβεύουν για όλους εμάς τους απογόνους των Ελλήνων του Πόντου. 

Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365