Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Διαγόρας Ρόδου 0 - 0 / Αδίκησε τον εαυτό του ο Αλμωπός (Χ)αμένοι δυο σημαντικοί βαθμοί

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Στην ισοπαλία με το λευκό 0-0 έμειναν Αλμωπός και Διαγόρας Ρόδου, σε παιχνιδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα τους γηπεδούχους, που είχαν σημαντικές ευκαιρίες και βάση της εικόνας τους, δικαιούνταν το τρίποντο της νίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παρότι υπήρχαν οι προυποθέσεις.

Όλα αυτά μέχρι το ημίωρο καθώς μετά και μέχρι την λήξη οι Δωδεκανήσιοι ισορρόπησαν, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 70’ και οι γηπεδούχοι στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και πίεσαν για το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε παρά τις κλασικές ευκαιρίες που είχε ο Αλμωπός, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους Ρόδιους.


Φάσεις:
Στο 4’ σουτ-βολίδα του Κέρθι πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 7’ ο Παρασκευάς έκανε την σέντρα, ο Παπαδόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά παρενεβλήθηκε αμυντικός του Διαγόρα και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 12’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ρίβας η μπάλα έγλυψε το δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 34’ εκτέλεση φάουλ του Μανιά από καλή θέση η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 57’ ο Παρασκευάς έκανε την σέντρα, ο Πέττας σούταρε μόλις άουτ.
Στο 77’ ο Μανωλάκης έκανε την σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Γιανναράκη, αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες, παικτών και φίλων των γηπεδούχων.
Στο 78’ ο Μπανιάς βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 79’ ωραία επέλαση του Πέττα και δυνατό σουτ η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι.
Στο 83’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσιπούρας βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο, αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.
Στο 89’ κοντινή κεφαλιά του Ταχματζίδη ο Αθανασόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Στο 90’ ο Πέλκας έκανε την σέντρα, ο Ταχματζίδης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τακίδης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών), Καραγιάννης (Θράκης)
4ος Τομαράς (Θράκης)

Συνθέσεις:
Αλμωπός: (Γιώργος Τυριακίδης)
Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ρίβας, (56’ Ταχματζίδης), Κέρθι, (68’ Τσιπούρας), Παπαδόπουλος, (68’ Πέλκας), Πόποβιτς, (46’ Έππας), Πέττας, Παρασκευάς, (89’ Μακρυδάκης).

Διαγόρας: (Άγγελος Διγκόζης)
Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Καραμάνης, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, (77’ Βουργουντζής), Στανένκοβιτς, (56’Μπούμπας), Αρίας, (88’ Μαγκάκης), Μουμπάρακ, Μανιάς.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
























































































































15 σχόλια:

  1. Άλλο ενα παιχνίδι που πληρώνουμε την απουσία επιθετικού, του χρόνου κρατήστε όλη την ομάδα από κέντρο και πίσω, έππα με πέτα και πάρτε ένα σοβαρό επιθετικό να σωθεί η ομάδα από τον Γενάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά φίλε να σου πως αν ισχύσει η αναδιάρθρωση (έκτρωμα) θα είναι του χρόνου 11 ομάδες και θα πέφτουν 5. Άρα το να σωθείς από γεναρη θα είναι πολύ δύσκολο. Έπειτα, η ομάδα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, με τα τωρινά δεδομένα, θα πουληθεί… δε βγαίνουν τα κουκιά. Τα παιδιά είναι υπερήρωες, παίκτες και διοίκηση που έφτασαν ως εδώ. Ευχόμαστε αυτός που θα έρθει να είναι τουλάχιστον ίδιος με τα παιδιά του ΔΣ που θα φύγουν (αν φύγουν)…

      Διαγραφή
    2. Γι αυτην την ομάδα σε ποιόν να πρωτοδώσεις συγχαρητηρια? Στη διοίκηση...? στους χρηματοδότες? Στα παιδιά που έτρεχαν εκατοντάδες θέματα με μεγάλες ευθύνες ακόμα και νομικής φύσεως? Το εκπληκτικό προπονητικό τημ που κράτησε όλα τα παιδιά δεμένα? όλους εκει πολλές σπουδαίες καρδιές ανθρώπων ... Τους Υπερήρωες ποδοσφαιριστές ,εξαιρετικά άτομα και σαν άνθρωποι...σαν άνδρες , σαν ποδοσφαιριστές .Για τον κόσμο ? τους φίλους της ομάδας που σε δυσκολες εποχές κάνουν ότι μπορούν? ακόμα και ο Δήμος βοήθησε...χωρις σκοπιμότητες να το πούμε.Δεν ψηφίζω Μπάτση αλλά μάθαμε όλοι ότι άλλες δημοτικές αρχές ΔΕΝ βοήθησαν όσο ο Μπάτσης .Μπράβο σε όλους τους Άλμωπες.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς χάνουν βαθμούς οι κάτω και τσουκου τσουκου με τα ψέματα θα σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν αυτό το πίσω προς παιχνίδι είναι λάθος κύριοι, λέτε στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και τι βλέπει μια από τα ίδια,το άλλο δε με την διαιτησία έχει πάρα γίνει φτάνει ρεεεεεεε, παίξτε μπάλα παιδιά και κερδίσετε την διαιτησία που σε περισσότερα παιχνίδια είναι εχθρική προς τον Αλμωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε πειράζει ομαδάρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παίζω Χ στο στοίχημα συνέχεια , μέχρι τώρα 1630 ευρώ, μπράβο Αλμωπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ομάδα είναι όγδοη στη Β Εθνική 5 αγωνιστικές πριν το τελος του πρωταθλήματος.
    Δεν χαίρεστε γι'αυτό και γκρινιάζετε.
    Φέραμε μια ακόμα ισοπαλία με αντίπαλο μια ομάδα που έχει παίξει Α εθνική και η περιοχή από την οποία προέρχεται είναι η πιο πλούσια της χώρας μας.
    Χειροκροταμε και ευχαριστούμε αυτούς που έφτασαν την ομάδα της καρδιάς μας σε αυτό το επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το τελευταίο φίλος που είπες ότι είναι ποιό πλούσια περιοχή πρέπει να έχει την εύνοια της διαιτησίας και το άλλο λές ότι έπαιξε Α Εθνική ναι όχι μ'αυτούς τους ποδοσφαιριστές και δεν μετράει ότι μία ομάδα έχει παίξει στην Α Εθνική πρέπει να έχει εύνοιες και να φοβόμαστε, εγώ μέσα στο χόρτο είδα μια ομάδα κατώτερη του Αλμωπου τώρα τα άλλα όλα είναι να έχουμε να λέμε.

      Διαγραφή
  8. Ομαδάρα δεν μασάς δεν κολλάς . Πάμε κομαντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Αριδαία και η Αλμωπάρα είναι ομαδάρα, όπου να πας ξέρουν Αλμωπός, βλέπετε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Κ. Βρύση.....όλες στα τοπικά παίζουν....πάμε Αλμωπάρα. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δεις σε 5-6 δεν θα το πιστευετε.....θα πονατε παρα μα παρα πολυ.....!!!

      Διαγραφή
    2. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό 1:32 δεν το λές λιανα να δει ποιός καί τί φοβάστε να μας πεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365