Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Βατανιακός 0 - 2 / Σβήνει το όνειρο για τους Λύκους

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Την ήττα γνώρισε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου μέσα στην έδρα της με σκορ 2-0 από τον Βατανιακό με τις ελπίδες των πρωταθλητών Πέλλας να περιορίζονται αισθητά για μία εκ των προνομιούχων θέσεων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους πρωταθλητές Πιερίας, που βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο μετά την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και αμφίροπο με δυνατές μονομαχίες σε όλη την διάρκεια του, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σκληροτράχηλη ομάδα και καλύτερους στις λεπτομέρειες, αλλά και πιό επικίνδυνους στο επιθετικό κομάτι να παίρνουν δίκαια το διπλό , σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πάλαιψαν σε όλο το εννενηντάλεπτο, αλλά με φανερές επιθετικές αδυναμίες (απών ο κορυφαίος σκόρερ τους Γιώργος Νάνος), δεν απείλησαν ιδιαίτερα και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα.

Φάσεις και γκολ:
Στο 17’ σουτ του Παρδάλη από καλή θέση έφυγε άουτ.
Στο 41’ ο Παρδάλης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 0-1 για την ομάδα της Πιερίας.
Στο 43’ Τσόρμπας έπιασε θαυμάσιο ανάποδο ψαλίδι, αλλά ο έμπειρος Φιρινίδης με τρομερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ, στην φάση του αγώνα.
Στο 61’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιώμη ο προωθημένος Παντζιάλας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2 για το Βατανιακό, παγώνοντας το γήπεδο.
Στο 86’ ο Γεωργιάδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του πέρασε απελπιστικά άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ξαναβάλει τους Λύκους στο παιχνίδι.
Στο 89’ σουτ βολίδα του Καλαϊτζίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιαννίδη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ασβεστόπουλος, Μαυρίδης, Κονισπολιάτης (Κιλκίς).

Συνθέσεις:
Μ. Θύελλα: (Βασίλης Σαμαράς)
Καραγιαννίδης, Σαμαράς, (46’ Βασιλόπουλος), Παπαδημητρίου, Αθανασιάδης, (65’ Γεωργιάδης), Μιχαηλίδης, Οξούζογλου, (57’Κιλικλής), Μονογενίδης, (57’ Ελευθεριάδης Θ.), Αταλασίδης, Ελευθεριάδης Γ., Τσόρμπας, Παπασυμεών, (60’ Άτζος).

Βατανιακός: (Γιώργος Ποτουρίδης)
Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Ανανιάδης, Τσιώμης, (78’ Αδαμόπουλος), Καραμανώλας, (69’ Καλαιτζίδης), Παπαδόπουλος, (87’ Τσικαδέρης), Παρδάλης, (87’ Πολυχρονιάδης).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


















































































16 σχόλια:

  1. Το ψαλιδακι του billy ολα τα λεφτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όνειρο θερινής νυκτός... Του χρόνου δεν θα υπάρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ(ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ).ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ?ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ....

      Διαγραφή
  3. Ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο του νομού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα του νόμου μας, που σημαίνει ότι είμασταν η καλύτερη ομάδα. Τώρα αν εσυ πιστεύεις ότι εμεις ξεφτιλίζουμε το ποδόσφαιρο του νόμου μας….. τι να πω αν βλέπουμε τέτοια σχολεία από το νόμο μαλλον αυτή είναι η τύχη μας!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΝΑΙ...ΕΔΕΣΣΑ Α1 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 300 ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΜΠΑΛΕ

      Διαγραφή
  4. γιατι ρε παιδιά τοσο αρνητισμος για μια μεγάλη επιτυχία ? βρείτε εσεις άλλο χωριο 300 κατοικων να διεκδικει άνοδο...εδω ολόκληρη Κρυα Βρυση ουτε ομάδα δεν κατεβαζε καποιες χρονιες που θεωρείτε η απολυτη ξεφτιλα...Μια χαρα η ομαδουλα έκανε την πλάκα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν λες ξεφτιλίζετε τι εννοείς εδω ο Εδεσσαικός θα παίζει του χρόνου τοπικό...η Αναγεννηση παιζει τοπικό ? Έχεις πάει σε κανονικό σχολείο και ξέρεις την έννοια ξεφτυλιζεις? ολοκληρα χωρια κεφαλοχώρια των Γιαννιτσων ούτε γήπεδο έχουν και παιζουν στο τοπικό χρόνια ολοκληρα...Παλαίφυτο? Πέλλα? Σκύδρα? Προφήτης Ηλίας? τίποτε..μηδεν...με το Λυκοστομάκι τα βάλατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω να μην γίνει λογοκρισία. όσο αφορά το ποδόσφαιρο της Πέλλας που είναι εδώ που είναι; σήμερα Δευτέρα η μικρή ποδοσφαιριστές της Πέλλας παίζουν για να πάνε στο τελικό Ελλάδα με το Ηράκλειο δεν ασχολείται ούτε η δημοσιογραφία αλλά ούτε η επς Πέλλας να ξέρετε στην Κρήτη όλα τα παιχνίδια της επς Ηρακλείου τα έδειξε απευθείας.εδω ασχολείστε με κουτσομπολιά η ψάχνουμε γατί η Πέλλα δεν πάει μπροστά στο ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  6. Εσείς που βγάζετε χολή για το Λυκόστομο πρέπει να είστε οι δεύτερο-τριτοι που φάγατε φαπα στο πρωτάθλημα... Καλοί είστε πίσω από πληκτρολόγιο, στην πράξη η ουρά στα σκέλια και σπίτι με κατεβασμένο κεφάλι. Αν μπορείτε βγείτε πρωταθλητές του χρόνου να δούμε και εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ 300 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε προεδρε δεν σημαινει οτι επιδη φετος ησασταν τυχεροι ας το πω ετσι.....θα ειστε και την νεα σεζον...!!!

      Διαγραφή
  8. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΦΩΤΙΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας ζαλίζατε με τους 300. Με τα λεφτα και ακατοίκητο να ήταν το Λυκόστομο πάλι κάνεις ομαδα. Δυστυχώς είναι ομάδα με ημ.λήξης και εννοώ ομάδα αυτού του επιπέδου και όχι ότι δεν θα κατεβαίνει στα πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ουσία είναι μια και μοναδική. Ο πρωταθλητής της Πέλλας, θα έχει ελπίδες ανόδου αν είναι σε όμιλο με Κιλκίς, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και Ευρυτανία.
      Αλλά ξέχασα!! Πέρσι από το Κιλκίς αρπαξαμε εφτά.
      Για να βγει στα σίγουρα ο πρωταθλητής μας θα πρέπει να παίξει με Γρεβενά και Λασηθι!!!

      Διαγραφή
  10. Η ουσία είναι ότι, δίκαια το Λυκοστομο πρωταθλητής, αλλά όντως αποτελούμε σαν Νομός τον σακκο του μποξ στα μπαράζ. Άρα είμαστε στο επίπεδο του Κιλκίς και Φλώρινας και όχι της Ημαθίας, Πιερίας, Θέσ/κης και Χαλκιδικής.
    Δεν πρέπει να τρολαρουμε αλλά να ζηλεύουμε και να φθάσουμε τους πάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365