Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Μπέιμπι σίτερ κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο αγόρι – Του είπε «να το αντιμετωπίσεις σαν άνδρας»

Όσα έγιναν γνωστά προκαλούν φρίκη

Οι αστυνομικοί αναζητούν μια μπέιμπι σίτερ από το Τέξας που κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο αγόρι.


Όσα έγιναν γνωστά προκαλούν φρίκη. Η 41χρονη βίασε τον 13χρονο, ενώ ο δικός της γιος κοιμόταν δίπλα. Μάλιστα διέταξε το θύμα να υπομείνει τη φρικτή κακοποίηση «σαν άνδρας», ενώ τον απείλησε πως θα του κόψει τα γεννητικά όργανα.


Η άρρωστη επίθεση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, αν και η Charlene Kornegay, κατηγορήθηκε για βίαιη σεξουαλική επίθεση σε παιδί αυτή την εβδομάδα.


Ένορκη κατάθεση δείχνει ότι το αγόρι μίλησε σε έναν ψυχοθεραπευτή σχετικά με την τραυματική του εμπειρία τον Μάρτιο του 2022. Ο έφηβος διηγήθηκε ότι βρισκόταν υπό τη φροντίδα της γυναίκας στο Χιούστον στις 11 Ιουλίου 2021, όταν εκείνη τον διέταξε να φορέσει σουτιέν, φόρεμα και ψηλοτάκουνα, αφού βγήκε από το ντους.


Το αγόρι είπε ότι η 41χρονη στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα και έκανε σεξ μαζί του στην κρεβατοκάμαρα του γιου της, καθώς εκείνος κοιμόταν.


Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, το αγόρι ισχυρίστηκε ότι όταν ζήτησε από την Kornegay να σταματήσει, εκείνη απάντησε βάναυσα: «Σκάσε και αντιμετώπισέ το σαν άνδρας». Αφού της ζήτησε να σταματήσει για δεύτερη φορά καθώς του έκανε σεξουαλική πράξη στην μπανιέρα, είπε ότι τελικά συμμορφώθηκε.


Αλλά η Kornegay φέρεται να κράτησε ένα μαχαίρι κοντά στο πέος του αγοριού και να απείλησε να το κόψει αν έλεγε σε κανέναν τι συνέβη. Αγνοώντας την απειλή, ο νεαρός εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του όσα έζησε.


Ο πατέρας του θύματος είπε στις Αρχές όταν ο γιος του του είπε για τη συγκλονιστική κακοποίηση, αρχικά «δεν μπορούσε να το πιστέψει», αλλά πείστηκε αφού ο 13χρονος αποκάλυψε λεπτομέρειες της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365