Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Πρωταθλητές με την Κ15 του ΠΑΟΚ δυο δικά μας παιδιά

Πρωταθλητές με την Κ15 του ΠΑΟΚ δυο δικά μας παιδιά

Το πρωτάθλημα με την Κ15 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης πανηγύρισαν δυο δικά μας παιδιά με καταγωγή από τον Ν. Πέλλας, ο λόγγος για τον κεντρικό αμυντικό Τραϊανό Μόκρη και τον μεσοαμυντικό Γρηγόρη Μηνασίδη.

Ο Τραϊανός Μόκρης με καταγωγή από το Σταυροδρόμι γεννημένος το 2008, 

είναι ένας κεντρικός αμυντικός με πλούσια σωματικά προσόντα, με καλά τεχνικά και ηγετικά χαρακτηριστικά και διαμένει στο Σπίτι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, στον οποίο ήρθε το 2021 από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΙΚ Κουλούρας. ενώ έχει χριστεί και διεθνής αφού αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Προ-Παίδων.

Ο Γρηγόρης Μηνασίδης με καταγωγή από τα Σεβαστιανά γεννημένος το 2008, είναι ένας δυναμικός αμυντικός μέσος, με μεγάλη ικανότητα να αμύνεται σωστά αλλά και να οργανώνει το παιχνίδι και διαμένει στο Σπίτι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, στον οποίο μετακόμισε το 2020 από την Αθλητική Ακαδημία της Σκύδρας.

Ασφαλώς και πρόκειται για δυο μεγάλα ταλέντα, στα οποία ποντάρει για το μέλλον ο Δικέφαλος, που ξεπέσει να αξιοποιεί με τον καλυπτερο τρόπο τα νέα παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. Τα αποδυτήρια στο γηπεδάκι του Αλμωπου θέλουν μικρή επέκταση. Πολύς κοσμος μικρά αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365