Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟ: Ξανά στη κορυφή ο συντοπίτης μας Γιάννης Κιόσης

Ξανά στη πρώτη θέση ο Αριδαιώτης αθλητής

Δυο μετάλλια κατάφερε να αποσπάσει ο συντοπίτης μας και πρωταθλητής Ελλάδος αθλητής Γιάννης Κιόσης στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος Fitness Challenge που διοργανώθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σε 6 διαφορετικές ασκήσεις ο Αριδαίωτης αθλητής, κατάφερε να επαναλάβει τις περισσότερες επαναλήψεις κατακτώντας την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σκορπίζοντας χαμόγελα στη περιοχή μας και το TEAM του (FitBusters) που τον ακολούθησε πιστά και στην Αλεξάνδρεια, δείχνοντας το ποσό πιστοί είναι προς το πρόσωπο του.

Παράλληλα, αγωνίστηκε και στη κατηγορία Gold του Fitness Challenge κατακτώντας την 2η θέση σε μια απαιτητική κατηγορία, που περιέχει αρκετά κιλά.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος δήλωσε στο Aridaia365: Και αυτό το κύπελλο είναι αφιερωμένο στον προπονητή μου Νικο Αγροδημο. Στον Τζηλοπουλο Γιωργο παλι ως προπονητη (Α.Σ. Μακεδων Αλεξανδρείας) στους fitbusters (Νίκο Αγρόδημο, Αλέξανδρο Καραγιοβανίδη, Αντώνη Καρατζίδη) που η βοηθεια τους ειναι απερίγραπτη και στην οικογενεια μου. Θελω να υποσχεθω τέλος πως ηταν μονο η αρχή…

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Aridaia365:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365