Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Κίνδυνος να μην διεξαχθεί ο τελικός της Κ16

Οι ανθρωποι της Ακαδημίας ζητούν να απο την ΕΠΣ Πέλλας να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού
Σε κίνδυνο μπαίνει η διεξαγωγή του τελικού του πρωταθλήματος της Κ16 της ΕΠΣ Πελλας που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13/5 στο γήπεδο της Αξού, ανάμεσα στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσων και στον Αλμωπό Αριδαίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ακαδημία του Αλμωπού, τέσσερις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας θα λείπουν σε προπονητικό Camp στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούν να αγωνιστούν.

Η ακαδημία του Αλμωπού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγκαιρα και επίσημα, είχε ενημέρωση την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας για το κόλλημα που προκύπτει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να μην οριστεί ο αγώνας την συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Όπως προκύπτει απο την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ, ο τελικός, αλλά και ο ημιτελικός της Κ16 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/5, με αποτελέσματα η ομάδα του Αλμωπού να κινδυνεύει να μην συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών, αφού υπάρχουν και 3 μακροχρόνια τραυματίες που χάνουν έτσι κι αλλιώς όλη την σεζόν.

Οι ανθρωποι της Ακαδημίας ζητούν να απο την ΕΠΣ Πέλλας να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, για να μπορέσουν να αγωνιστούν όλα τα παιδιά και να διεξαχθεί ο αγώνας κάτω από ευνοϊκές συνθήκες για όλες τις ομάδες.

8 σχόλια:

  1. Και όχι μόνο αυτό, είναι τόσο αντικειμενικοι που όρισαν ως έδρα του τελικού το γήπεδο στην Αξο, δηλαδή Γιαννιτσα...ουτε καν κάτι στη μέση...Όπως θέλουν, όποιον θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη φορά να τους πεις να ορίσουν αντίστοιχο τελικό στην Φούστανη, για να μην κλαψουρίζεις.

      Διαγραφή
  2. Θα πάμε όλοι οι γονείς των παιδιών να διαμαρτυρηθουμε, ντροπή τους!!! Τόσο πολύ θέλουν να το δώσουν στα Γιαννιτσα? Φαίνεται και από αυτούς που παίρνουν στις μεικτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κλάμα με τα Γιαννιτσά, σε οτιδήποτε. Αποβάλετε την αιώνια κλάψα και την χωριατίλα που σας διακατέχει, δεν είναι καν σίγουρο ότι το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε αρχοντοπαιδο από τα Γιαννιτσά....
      Η ζήλια θα σας φάει που έχουμε ομαδάρα στην SUPER LEAGUE 2....
      Ούτε για Α1 είστε... χωριά...

      Διαγραφή
  3. Αντί η ΕΠΣ να βοηθάει της ομάδες της καταπιέζει παραπάνω για τα βίτσια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως αυτοί που λες ότι δεν επιλέχτηκαν στην μικτή αντικειμενικά αυτή τη στιγμή έχουν φέρει την ομάδα στις οκτώ.
    Καλό είναι να βουτάμε την γλώσσα πρώτα στο μυαλό και μετά να κρίνουμε και να μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ματιά στην βαθμολογία της Κ16 τότε ίσως καταλάβετε, ότι με αυτά που λέτε αδικείται άλλα παιδιά που δούλεψαν πολύ περισσότερο για να είναι εκεί που είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365