Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πρωταθλητής Κ16 ο Αλμωπός Αριδαίας

Ρεπορτάζ - Φωτορεπορτάζ για το Aridaia365 ο Αντώνης Καρατζίδης

Πρωταθλητής στην ηλικία Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας αναδείχθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της πολυνίκης του θεσμού Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών με σκορ 4-5 (κανονική διάρκεια 0-0 - παράταση 1-1).

Στο πρώτο μισό οι κυανόλευκοι της Αριδαίας ήταν καλύτεροι έχοντας την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν, ενώ βρέθηκαν και με παίκτη παραπάνω από το 24ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Διλμπέρης της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.

Στην επανάληψη ο Αλμωπός κατάφερε να σκοράρει στο 50' με κεφαλια του Μίσκου, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα, με τους ανθρώπους του Αλμωπού να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης κυρίου Βαμβακά.

Μετέπειτα οι τυπικά γηπεδούχος ΑΑΓ ισορρόπησε την αναμέτρηση και απείλησε δύο φορές με τον Σωμαράκη ο οποίος αστόχησε και στις δύο περιπτώσεις. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του παιχνιδιού επανήλθε η ισορροπία των παιχτών για τις δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπίνος για τον Αλμωπό Αριδαίας. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, εκεί όπου ο Αλμωπός κατάφερε να ανοίξει το σκόρ με ωραία ατομική προσπάθεια του MVP της αναμέτρησης Καραμήτσου στο 89' μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Στη τελευταία φάση της παράτασης ο Φάβας ανατράπηκε από τον Ελευθεριάδη εντός περιοχής με τον κύριο Βαμβακά τα καταλογίζει την άσπρη βούλα του πέναλτι και τον Σωμαράκη να ευστοχεί κάνοντας το 1-1 και οδηγώντας την αναμέτρηση στα πέναλτι, εκεί όπου ο Αλμωπός αναδείχθηκε νικητής, και πανηγύρισε το τίτλο του Πρωταθλητή για το 2022-2023.

Διαδικασία των πέναλτι:
ΑΑΓ: Αλμαλής 1-0
Αλμωπός: Μίσκος 1-1
ΑΑΓ: Σωμαρακης χαμένο, απόκρουση ο Χατζής
Αλμωπός: Τσαουσλάρι 1-2
ΑΑΓ: Μπολας 2-2
Αλμωπός: Ελευθεριάδης 2-3
ΑΑΓ: Μουρούνογλου 3-3
Αλμωπός: Τράμπλερ 3-4
ΑΑΓ: Καρυπίδης 4-4
Αλμωπός: Καραμήτσος 4-5

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Αλατζάς, Μανωλάκης.

Οι Συνθέσεις:

ΑΑΓ: (Ευριπίδης Καραμίγκος): Χαραλαμπίδης, Τζιότζιος, Ορέστις, Σωμαράκης, Αλμαλής, Δημητριάδης (70' Καρυπίδης), Παντικίδης (92' Μουρούνογλου), Κυργερίδης (86' Χωραφάς), Διλμπέρης, Λελεκίδης (85' Φάβας), Μπόλας.

Αλμωπός Αριδαίας: (Κώστας Καρράς): Χατζής, Καρυπίδης, Σέλκος (81' Σατζάκης), Τσαουσλάρι, Τράμπλερ, Μίσκος, Δαμιανίδης, Ελευθεριάδης, Καραμήτσος, Μπίνος, Καλαϊτσίδης (63' Μουτάφης).

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:







































































2 σχόλια:

  1. Βαμβακά και στο παιδικό πολλά λάθη έκανες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταιει αυτος η επς φταιει που τον οριζει διατητη.......!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365