Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Στις 17/05 ο προημιτελικός Κ16 ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Πέλλας

Ανακοίνωση κάλεσμα της ΕΠΣ Καβάλας

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, ο προημιτελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ορίστηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 14:00.

Αντίπαλος της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα θα είναι η αντίστοιχη της ΕΠΣ Πέλλας και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο (Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας) στα Αμισιανά. 

Η είσοδος για όλους τους φιλάθλους θα είναι δωρεάν. 


Μάλιστα η ΕΠΣ Καβάλας απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν τους νεαρούς παίκτες της.

Δείτε τι αναφέρει:

«Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Καβάλας χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου για κάνουν ένα ακόμα βήμα πρόκρισης, που θα τους οδηγήσει στα ημιτελικά του θεσμού. Για το λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι φίλοι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών, με την ελπίδα στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία πρόκριση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365