Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Καβάλα: Πατέρας βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του και την άφησε έγκυο δύο φορές

Οι βιασμοί κράτησαν σχεδόν δύο δεκαετίες…

Ανάστατη η Καβάλα από τα στοιχεία που έρχονται στο φως. Ο πατέρας φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα, με θύμα την κόρη του. Οι βιασμοί κράτησαν σχεδόν δύο δεκαετίες…


Ο 52χρονος πατέρας που ζούσε με τις κόρες του, στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θράκη. Φέρεται να έχει ομολογήσει τα όσα έκανε για χρόνια με θύμα το ίδιο του το παιδί. Μια γυναίκα με νοητική υστέρηση που δεν μπορούσε να αντισταθεί και να τον αντιμετωπίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι Ρομά και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί σε εισαγγελέα.


Σοκ στη Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει η σύλληψη 52χρονου πατέρα, ο οποίος βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών.


Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου σε χωριό της Θράκης, και τον συνέλαβαν. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος το νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών. Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

2 σχόλια:

  1. προφανώς θα ήταν διαταραγμένος ο άνθρωπος με ψυχολογικά θέματα.
    Να γιατί λέμε πλέον ότι για να κάνεις οικογένεια πρέπει πρώτα να περνάς εξετάσεις !! Είναι σωστό ..μένει να γίνει πράξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιγγάνος είναι. Στη φυλή τους η αιμομιξία είναι κανόνας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365