Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Τραγωδία: 23χρονος σκοτώθηκε γλιστρώντας στην μπανιέρα

Συγκλονισμένη είναι όλη η Εύβοια
Συγκλονισμένη η Εύβοια από την ανείπωτη τραγωδία με τον σοκαριστικό θάνατο 23χρονου στη Νέα Αρτάκη.


Συγκλονισμένη είναι όλη η Εύβοια με την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Νέα Αρτάκη καθώς 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού του.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του evima.gr, ο νεαρός θέλησε να κάνει μπάνιο ωστόσο φέρεται να γλίστρισε στην μπανιέρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο, χάνοντας μεγάλες ποσότητες αίμα.


Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του άτυχου νέου, ο οποίος και τον εντόπισε σε λίμνη αίματος στο μπάνιο, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.


Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί σε νοσοκομείο των Αθηνών καθώς η κρισιμότητα του περιστατικού είχε ως αποτέλεσμα η μεταφορά του στην πρωτεύουσα να κριθεί επιβεβλημένη.


Το άτυχο παιδί εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και “έδωσε μάχη για την ζωή” του για έναν μήνα μην καταφέρνοντας όμως δυστυχώς να βγει νικητής.


Ο άτυχος νέος κατέληξε πριν λίγες μέρε βυθίζοντας την οικογένεια του αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνια σε θρήνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365