Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Στη Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου ο Λάκης Βασιλειάδης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης βρέθηκε σήμερα Παρασκευή επισκέφτηκε κοινότητες και οικισμούς στη Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου του Δήμου Αλμωπίας, και συγκεκριμένα τον Αρχάγγελο, την Κωνσταντία τη Λαγκαδιά, τη Νότια και την Περίκλεια.


Ο Λάκης Βασιλειάδης συζήτησε με τους κατοίκους και παρουσίασε το όραμά του για ένα ενιαίο και ολιστικό μοντέλο ισόρροπης ανάπτυξης, που θα βασίζεται αφενός στην ιστορία και τον πολιτισμό χιλιάδων ετών και αφετέρου στην πλούσια γη και τα προϊόντα που παράγουν οι κάτοικοι του τόπου, από τους πιο ακριτικούς οικισμούς, μέχρι τις μεγάλες πόλεις της Πέλλας και ευρύτερα της Κεντρικής Μακεδονίας.

















1 σχόλιο:

  1. Ζητήστε κάτι , μην τους έχετε στο χαλαρό! Επίδομα θέρμανσης ειδικά για Αλμωπία! Πχ λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365