Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα στην Κατερίνη η Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας με την ΕΠΣ Κοζάνης

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα στην  Κατερίνη  η Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας με την ΕΠΣ Κοζάνης

Μετά την μεγάλη πρόκριση στην Καβάλα και την συμμετοχή της στο F4 η ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κοζάνης μια διόλου ευκαταφρόνητη ομάδα, όμως η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας φέτος δείχνει να είναι γεννημένη για τα δύσκολα και με φόντο το εισιτήριο του τελικού, αναμένεται να τα δώσει όλα για την νίκη.

Μια διάκριση που φαντάζει δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, με βάση την εικόνα των παικτών του Σάκη Τσελεπή, που στην κυριολεξία γυαλίζει το μάτι τους.

Δύο σπουδαίες προκρίσεις εκτός έδρας απέναντι σε πολύ αξιόλογες ομάδες, δείχνουν το μέγεθος αυτής της επιτυχίας και πλέον όλοι πιστεύουν στο όνειρο.

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Κατερίνης θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 μεταξύ της ΕΠΣ Πέλλας και της ΕΠΣ Κοζάνης.

Σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού ΕΠΣ Ηρακλείου - ΕΠΣ Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365