Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Το Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου με το ERASMUS+ στην Λετονία

Δελτίο Τύπου

Επέστρεψε εννεαμελής αποστολή του Δημοτικού  Σχολείου Λουτρακίου από 5θήμερο ταξίδι (κινητικότητα) στην Jumprava της Λετονίας, στο πλαίσιο του Erasmus+ προγράμματος με τίτλο “Healthy Mind Body and Environment” (ΗΜΒΕ). 


Το πρόγραμμα περιλάμβανε δράσεις που σχετίζονται με την προαγωγή της υγείας νου και σώματος, αλλά και την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης. Ενδεικτικά, αναφέρουμε επισκέψεις σε ένα αγρόκτημα παραγωγής μελιού, στο εθνικό πάρκο Kemeri της Λετονίας με περπάτημα επάνω σε βάλτους, στο παραθεριστικό κέντρο Jūrmala στην Βαλτική θάλασσα και φυσικά στην πρωτεύουσα Ρίγα. Οι εντυπώσεις από αυτό το ταξίδι, που είναι και το τελευταίο του προγράμματος, ήταν εξαιρετικές. 


Υπενθυμίζουμε, ότι ο εθνικός φορέας συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ είναι το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365