Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Μάριος Παπαγεωργίου: «Είχα δει τους 2 συλληφθέντες στα δικαστήρια» λέει η μητέρα - Τι τους έκαψε

Τους είχα δει και στα δικαστήρια
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα ως εμπλεκόμενα για τη δολοφονία του 26χρονου το 2012.

Μιλώντας στο newsit.gr, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ανέφερε πως είχε δει τους συλληφθέντες στα δικαστήρια.

«Τους είχα δει και στα δικαστήρια. Ήταν μες την υπόθεση όλοι αυτοί» λέει στο η μητέρα που δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το άδικο τέλος του παιδιού της, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια και η σορός του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

«Είμαι πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη. Η συγκίνηση αυτή και η ψυχική κατάσταση δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους» αναφέρει.

Σε βάρος των δύο αντρών, ηλικίας 53 και 54 ετών ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του εγκλήματος

Για τους δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη είναι εκείνοι που έκαναν υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα, τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το anikolouli.gr αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365