Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας: Όταν η αγάπη και η αλληλεγγύη γίνονται πράξη…

Δελτίο Τύπου

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας ευχαριστούν θερμά, για ακόμη μία φορά, τους μαθητές/τριες του ΓΕΛ Αριδαίας για την ευγενική δωρεά χρηματικού ποσού στο σχολείο μας.


Με περίσσεια ψυχής και αγάπης μας δώρισαν τα έσοδα από το Πασχαλινό Bazaar του σχολείου τους, καταδεικνύοντας τη μεγάλη ευαισθησία που τους διακρίνει για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το ήθος και την ποιότητα των μαθητών και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης για όλους μας.


Ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή πρόοδο στο διαρκή αγώνα της μάθησης!

 

Ο Διευθυντής,

Οι Εκπαιδευτικοί και

Οι μαθητές

του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365