Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Αυτοί είναι οι 4 νέοι βουλευτές Πέλλας

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο εσωτερικών

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάτασταση με την σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών Πέλλας.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο εσωτερικών, με ενσωμάτωση του 97.08% και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ως προς την κατανομή των κομματικών εδρών, η ΝΔ εκλέγει δύο βουλευτές, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εκλεγούν από έναν βουλευτή στην Π.Ε. Πέλλας.


Στη Ν.Δ. ο Λακης Βασιλειάδης σάρωσε και βγήκες πρώτος σε σταυρούς με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Διονύση Σταμενίτη, ενώ ο Γιώργος Καρασμάνης απογοήτευσε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και μετά από 23 χρόνια δεν θα είναι στη νέα Βουλή.


Στον ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη βγήκε με διαφορά πρώτη σε ψήφους, ενώ δεύτερος είναι ο Γιάννη Σηφάκης.


Στο ΠΑΣΟΚ που ξαναβγάζει μετά από αρκετά χρόνια βουλευτή, η Ραχήλ Αλεξανδρίδου κατέλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς, με διαφορά από τον δεύτερο Αντώνη Ξυλουργίδη.







2 σχόλια:

  1. Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Λάκης πηρε οσο πηραν οι 3 πρωτοι του τσυριζα δηλαδη?????????αχαχχαααχχααχαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365