Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΡΕΡΠΟΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - ΠΑΟΚ Δαμιανού 7 - 0 / Πανηγύρια στο Λυκόστομο

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Πανηγύρια στο Λυκόστομο,  καθώς το καμάρι του χωριού η Μαύρη Θύελλα, κατάφερε να πετύχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 και να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αφήνοντας εκτός νυμφώνος αντιπάλους με ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ΕΠΣ Πέλλας και όχι μόνο.

Η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά, αρχοντική παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά και της αμέριστης συμπαράστασης της διοίκησης του Χρήστου Ρίζου, πέτυχε τον τεράστιο στόχο που ήταν να κατακτήσει την πρωτιά  στην ανώτερη Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, την Α1.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πέτυχε μία ακόμη νίκη και ακολούθησαν τα έντονα πανηγύρια για αυτόν τον μεγάλο άθλο.

Το τελικό σκορ 7-0 όπως διαμορφώθηκε χάρη στα τέρματα των Νάνου 23’, 41’, 57’και 80’, Βασιλόπουλου 7’, Παπαδημητρίου 30’ και Αταλασίδη 43’.


Στο τέλος της αναμέτρησης έγινε η απονομή του πρωταθλήματος από τους αρμόδιους της ΕΠΣ Πέλλας προεξάρχοντος του προέδρου Στέργιου Αντωνίου, με τον αρχηγό Κοσμά Κοκτσίδη να σηκώνει το τρόπαιο και ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αλατζάς, Ατζαμιδάκης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:





















































































1 σχόλιο:

  1. Το πιο μαγκικο πρωταθλημα σαν τον παοκ και εσεις...τωρα σε 30 ξανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365