Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Κάθειρξη 7 ετών σε 60χρονο για απολάνηση 6χρονης στο Ριζό Σκύδρας

Η αρχική ποινή στον 60χρονο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών ήταν κάθειρξη 10 ετών με αναστολή μέχρι το Εφετείο

Σε κάθειρξη 7 ετών καταδίκασε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης έναν 60χρονο που αποπλάνησε το 2018 ένα εξάχρονο (τότε) κορίτσι στο χωριό Ριζό του δήμου Σκύδρας.


Η αρχική ποινή στον 60χρονο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών ήταν κάθειρξη 10 ετών με αναστολή μέχρι το Εφετείο, η οποία στο Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε μια δίκη που ξεκίνησε χθες Δευτέρα και ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη, μειώθηκε σε 7 χρόνια κάθειρξη με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές.


Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Αντώνης Ξυλουργίδης, αρκέστηκε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την τελική έκβαση της υπόθεσης και την απόφαση του δικαστηρίου, κάνοντας λόγο για "δικαίωση".


Πηγή: Karatzova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365