Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Απίστευτες σκηνές στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι κουκουλοφόροι που πηδούσαν σε ταράτσες (BINTEO)

Δείτε βίντεο
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη: Δύο κουκουλοφόροι που είχαν ανέβει σε ταράτσες και σε καμπαναριό εκκλησίας, προκάλεσαν... συναγερμό στις Αρχές - Συνελήφθη ο ένας μετά από καταδίωξη στους δρόμους ενώ ο άλλος κατέβηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς μετά από παρέμβαση ιερέα.

Συνελήφθησαν και οι δύο κουκουλοφόροι που αναστάτωσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας (8/5).


Ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους που είχαν αρχικά «ταμπουρωθεί» και προσπαθούσαν να διαφύγουν τη σύλληψη πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, έπεσε στα χέρια των ανδρών της ΕΛΑΣ μετά από καταδίωξη.


Πρόκειται για άτομο που πήδηξε από ταράτσα επάνω σε ένα όχημα της Πυροσβεστικής και για ελάχιστα δευτερόλεπτα συνομιλούσε με τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, πήδηξε από το όχημα στο δρόμο και άρχισε να τρέχει.


Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν με αποτέλεσμα να καταφέρουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να τον ακινητοποιήσουν μερικά μέτρα πιο κάτω.


Ο δεύτερος δράστης, λίγα λεπτά αργότερα κατέβηκε με σκάλα που είχαν φέρει οι αστυνομικοό, επάνω από την ταράτσα όπου βρισκόταν.


Καθοριστική ήταν η παρέμβαση ενός ιερέα ο οποίος του μιλούσε και τον έπεισε να κατέβει. 


Οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν κυκλώσει το σημείο και έπιασαν τελικά και τον δεύτερο κουκουλοφόρο όταν κατέβηκε. Μάλιστα, ο ιερέας έσπευσε και τον αγκάλιασε με θέρμη πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί.


«Ήρθαμε να ζωγραφίσουμε»

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το άτομο αυτό έλεγε σε αστυνομικό ότι «εμείς εδώ ήρθαμε για να ζωγραφίσουμε».


Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας (8/5) όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της πόλης στη συμβολή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη.


Στο σημείο έφτασαν άνδρες και οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ η η ΕΛΑΣ άρχισε να καταδιώκει δύο κουκουλοφόρους που φέρονται να είναι εκείνοι που διέρρηξαν το κατάστημα και έβαλαν τη φωτιά, και οι οποίοι στη συνέχεια ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και πετούσαν αντικείμενα στους αστυνομικούς.


Η φωτιά έχει κατασβεστεί και οι πυροσβέστες χρειάστηκε να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα ώστε να τη σβήσουν προτού επεκταθεί. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365