Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL στο Αετοχώρι (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας:

1ο ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 7 Μαϊου, το 1ο  ΠΙΝΟΒΟ TRAIL στο Αετοχώρι ,που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με τον Δήμο Αλμωπίας.

Οι δύο κύριοι σκοποί της διοργάνωσης, η προώθηση του αθλητισμού και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Πινόβου, επετεύχθησαν στο ακέραιο.

 Δρομείς όλων των ηλικιών, από Συλλόγους ή ατομικά, γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια, ήταν εκεί από νωρίς το πρωί.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών και διοργανωτών.

Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια, όσων βρέθηκαν σήμερα στο Αετοχώρι, μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια. Φυσικά και έγιναν λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα και χωρίς πρόθεση . Τα καταγράψαμε, θα τα μελετήσουμε, θα μάθουμε από αυτά έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, για την συμμετοχή και την  υποστήριξή σας.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δελτία τύπου, τελικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365