Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Το μεγάλο ευχαριστώ του Γιώργου Κοκόζογλου στην Δόξα Μαυροβουνίου

Δείτε την ανάρτηση του νεαρού τεχνικού

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Γιώργος Κοκόζογλου ευχαρίστησε την οικογένεια της Δόξας Μαυροβουνίου, μετά την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δείτε την ανάρτηση του νεαρού τεχνικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ολοκληρώθηκε η 3η μου θητεία ως προπονητής της Δόξας Μαυροβουνίου και παράλληλα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για μένα.


Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του συμβουλίου και ειδικότερα τους κυρίους Χρήστο και Βασίλη Καραντίνα για την μεγάλη εκτίμηση που δείξανε στο πρόσωπό μου κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Το μεγαλύτερο ευχαριστώ φυσικά ανήκει στους ποδοσφαιριστές που με ακολούθησαν και με εμπιστεύτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και φέτος και με βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό να φτιάξουμε μια μεγάλη, ποιοτική ποδοσφαιρική παρέα.


Θα τα λέμε έξω από τις 4 γραμμές. Εις το επανιδείν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365