Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών: 13 χρυσά μετάλλια ο ΦΟΑ

Δείτε τις ανάρτηση του προπονητή του ΦΟΑ Γιώργου Δερμεντζή

Δείτε τις ανάρτηση του προπονητή του ΦΟΑ Γιώργου Δερμεντζή:

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει η πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος με τούς αθλητές του ΦΟΑ να κατακτούν 13 χρυσά μετάλλια 5 ασημένια μετάλλια και μια 4η θέση από την Κυριακίδου Μαρία, αύριο αγωνίζεται ο Μάριος Μοκρα με πολλές ελπίδες για μετάλλιο, δυστυχώς ο Τοσουνίδης Γιώργος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγο τραυματισμού.


Πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους ο Κωσταντίνος Λαμπρίδης


Πρωταθλητής Ελλάδος ο Βεσέλι Ανδρέας στους παίδες και στους εφήβους


Συνεχίζονται ή επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων -νεανίδων πρωταθλήτρια Ελλάδος για το ΦΟΑ Αντωνιάδου Άλκηστις στην κατηγορία 64kg


Ανοίγει την αυλαία με τα πρώτα μετάλλιά η αθλήτρια του ΦΟΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων -νεανίδων Kiriaki Rafailidoy









1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές πάντα επιτυχιες να εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365