Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Όρμας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Όρμας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και στην εκπαιδευτικό της Μουσικής κ. Γκέρτζα Νιόβη-Νικολέττα για το 2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» - Δημοτικό Γενικής Αγωγής στο διαγωνισμό του Make a wish.


Στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, υλοποιήθηκε ο Δημιουργικός Διαγωνισμός με πάνω από 900 συμμετοχές. Η ανάδειξη των νικητήριων συμμετοχών πραγματοποιήθηκε κατόπιν ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής.

Τραγούδι: Μαθητές των Γ’ - Δ’ τάξεων 

Μουσική Σύνθεση/Στίχοι: Γκέρτζα Νιόβη-Νικολέττα.

Άγγελε, Αλεξάνδρα, Γεωργία, Δέσποινα, Ευθυμία και

Θανάση σας συγχαίρουμε και πάλι και ευχόμαστε το μήνυμα του τραγουδιού σας να διαδοθεί και να ενισχυθεί η προσπάθεια για να πραγματοποιούνται οι ευχές όλων των παιδιών! Σημασία δεν έχει αν είμαστε μικροί, αλλά πόσο μεγάλα είναι τα όνειρα μας. 

Το video μας στο YouTube:



3 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Όρμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα υπεροχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365