Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Δήλωση Γιώργου Καρασμάνη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση

Ο Ελληνικός Λαός, έδωσε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη στο πρόσωπό μου τους 10.400 ψηφοφόρους ανάμεσα στους οποίους και φίλοι άλλων κομμάτων.


Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά. Για μια νέα αυτοδύναμη Κυβέρνηση, που θα ολοκληρώσει το μεταρρυθμιστικό και εκσυγχρονιστικό έργο που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Και θα υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις μας για την Πέλλα.   

2 σχόλια:

  1. Μπάρμπα Γιώργη ήρθε η ώρα να κρεμάσεις τά πολιτικά σου παπούτσια..
    Ο λαός τής Πέλλας μετά από τριάντα χρόνια αποφάσισε να μείνεις εκτός βουλής.
    Εγώ προσωπικά σε έχω ψηφήσει δύο τετραετίες, ειλικρινά το μετάνιωσα.
    Στην ακριτική Αλμωπία ούτε ένα έργο σου, ούτε ένα παράρτημα ΤΕΕΙ, καμία παρέμβαση για αναβάθμιση ή ανακαίνιση τού κέντρου υγείας Αριδαίας.
    Ούτε μία πέτρα δεν υπάρχει δεν έβαλες στην Αλμωπία σε αυτά τά τριάντα χρόνια πού ήσουν βουλευτής, υπουργός.
    Αγαπητέ φίλε Μπάρμπα Γιώργη , βουλευτής δεν είναι μόνο να παίρνεις τηλέφωνο και να λες ότι αύριο θα πληρωθεί το ΟΣΔΕ ή η εξισωτικη αποζημίωση ή το χαλάζι?
    Τώρα που σε ανάγκασε ο λαός να κρεμάσεις τά πολιτικά σου παπούτσια, δυστυχώς θα ξεχαστεις γρήγορα γιατί δεν έχουμε να δείξουμε κανένα απολύτως δικό σου έργο στην Αλμωπία μας.
    Αντίο μπάρμπα Γιώργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ρε φιλε ο λακης και ο νιονιος εκαναν κατι παρα πανω ....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365