Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την προεκλογική ομιλία της Θεοδώρας Τζάκρη στο Πάνθεον

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Σε μία κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων "Πάνθεον", η Θεοδώρα Τζάκρη πραγματοποίησε την προεκλογική της ομιλία στην περιοχή της Αλμωπίας, στέλνοντας μήνυμα νίκης εν όψη των Βουλευτικών Εκλογών.


Η Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναφέρθηκε στο μετεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος της, αλλά και όσα υλοποίησε την περίοδο της διακυβέρνησης του.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

































11 σχόλια:

  1. Λαοθάλλασα... χαχαχαχ...γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ζορίζονται πολλοί ακροδεξιοί. Είναι γνωστό. Το ξέρει η πλάση όλη.Προτιμούν συνδυασμό μίσους και σημαία μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακροδεξιό θεωρείς έναν έλληνα;Που δε θέλει να πουλάνε την χώρα του κ να πλουτίζουν αυτοί που σας κάνουν κανένα ρουσφέτι κ σας έχουν χαρούμενους!Ντροπή!Εν έτη 2023 με τα πάντα να ισοπεδώνονται,βλέποντας το χάλι που μας κατάντησαν κ τα δυο πρώτα κόμματα

      Διαγραφή
    2. Γελάνε και οι πέτρες!Όλοι έχετε ζητήσει το βόλεμα σας και είστε παρόντες,ξεχνάτε εύκολα προς το συμφέρον της τσέπης σας.Και προσπαθείς να χαρακτηρίσεις ακροδεξιούς,ποιούς;Αυτούς που δεν θέλουν να πουλάνε την χώρα του, να την ξεφτιλίζουν;Αρπάξτε ότι μπορείτε με τα θελήματα σας και μετα πείτε ότι είστε Έλληνες.

      Διαγραφή
  3. Όλοι οι ευεργετηθεντες και οι πασοκτσξδες που Κόναν και ραβανί γίνανε ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο αν μετοίκησε η Τζάκρη στη ΝΔ θα γίνουν δεξιοί κατάντια Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρεα αρεα καμία 50ρεα δεν τραβάει το Αλέξης μπρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαγητό είχε σίγουρα.... πουά να μαζευτούν αλλιώς 100 ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το turkaegean δε σε πειράζει; Το μοίρασαν το Αιγαίο... Τελευταίο καταφύγιο...ο πατριωτισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365