Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Τι θα πρέπει να προσέξουν οι σύλλογοι και οι προπονητές σχετικά με το μητρώο

Αναλυτικά

Oι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων υπενθυμίζουν ότι είναι υποχρεωτική η επικαιροποίηση των στοιχείων ομάδων και προπονητών στο μητρώο αθλητικών φορέων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ούτε θα μπορούν να χρησιμοποιούν δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά:

Προς Ενημέρωση όλων των σωματείων που δεν έχουν ακόμη επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. Πρέπει να επισπεύσετε τις ενέργειες σας για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας για την εγγραφή στην πλατφόρμα του Μητρώου της Γ.Γ.Α. για το έτος 2023 ,διότι απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας (καταληκτική ημερομηνία η 30/06/2023)

Τα Σωματεία που δεν ολοκληρώσουν την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές ΟΥΕΦΑ Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στη σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023.

Προπονητές που δεν το πράξουν, από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία.

1.ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

2.Για ΝΕΑ Σωματεία ,μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο :Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Έχει λήξη η προθεσμία 20/4/2023

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα λέτε για τα μητρώα όμως για τα χρήματα των ΠΑΕ της σούπερ λιγκ 2 πότε θα μπούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365