Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι αναρτήσεις «φωτιά» του συλληφθέντα και τα πολυτελή γούστα

Ιδιαίτερα δραστήριος φαίνεται πως ήταν ο 48χρονος αδελφός στα social media

Προφυλακιστέα κρίθηκαν τα δυο αδέρφια που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, σε ποιες φυλακές μεταφέρθηκαν.

Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώπιον του 30ου ανακριτή αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες για να δώσουν εξηγήσεις.


Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Ιδιαίτερα δραστήριος φαίνεται πως ήταν ο 48χρονος αδελφός στα social media. Σύμφωνα με τον Alpha, ο ίδιος συνήθιζε να κάνει αναρτήσεις που περιέχουν αποφθέγματα τα οποία εδώ και χρόνια έχουν γίνει δημοφιλείς.


Αναρτήσεις που μπορεί να μην είναι γραμμένες από τον ίδιο τον χρήστη, η επιλογή του όμως μαρτυρά πτυχές της προσωπικής του ταυτότητας.


«Η ευγένεια είναι αρετή»

Οι φιλοσοφίες δίνουν και παίρνουν στο προφίλ του 48χρονου που είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τους τελευταίους μήνες και για άλλες ποινικές υποθέσεις.


«Η ευγένεια είναι αρετή» οποία ο ίδιος θεωρεί ότι την διαθέτει ωστόσο σε μία από τις αναρτήσεις του προειδοποιεί και για μία άλλη πιο απειλητική και εντελώς διαφορετική πλευρά του εαυτού του.


Το προφίλ του 48χρονου στα social media υπάρχουν και φωτογραφίες εν ώρα εργασίας στην οποία ο ίδιος με φαίνεται ως διαχειριστής.


Το λευκό βαν αυτής της εταιρείας καθαρισμού. η οποία λειτουργεί στο όνομα της συντρόφου φαίνεται πως ήταν αυτό που φέρεται να πρόδωσε τον ίδιο και τον αδελφό του με τις ύποπτες κινήσει γύρω από την περιοχή που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, σύμφωνα με τις Αρχές.


Τα ακριβά γούστα του 40χρονου 

Σύμφωνα με τον Alpha, o 40χρονος αγόρασε δύο διαμερίσματα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, τον Απρίλιο του 2021.


Και τα δύο βρίσκονται στο Γέρακα, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη διεύθυνση που δηλώνει ως τόπο κατοικίας του.


Η πρώτη αγορά έγινε τον Νοέμβριο του 2021

Ο 40χρονος αγόρασε μια οροφομεζονέτα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, πληρώνοντας 40.000 ευρώ σε μετρητά.


Περίπου 14 μήνες μετά, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, στην ίδια πολυκατοικία, ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας του.


Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονται τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του.


Εκεί βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365