Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Σκληρή απάντηση Δήμου Έδεσσας: Είναι αδύνατον να ακολουθήσουμε τον πολιτικό κατήφορο του κ. Τσεπκεντζή

Δελτίο Τύπου

Είναι αδιανόητο για τα πολιτικά δεδομένα να παραφράσεις τα λεγόμενα του πολιτικού σου αντιπάλου, με στόχο να μειώσεις την αξιοπιστία και την ικανότητα του, προκειμένου να κερδίσεις.

Είναι αδύνατον να ακολουθήσουμε τον πολιτικό κατήφορο του κ. Τσεπκεντζή, που δημιουργεί εχθρότητες – αντιπαλότητες με σκοπό να ικανοποιηθεί η προσωπική του ματαιοδοξία, ξεχνώντας έντεχνα το παρελθόν…

Εμείς εκφραζόμαστε διαχρονικά με έργα και όχι με πικρόχολα και «κατασκευασμένα» λόγια εντυπωσιασμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365