Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σενάρια ανόδου και υποβιβασμού στην Α’ Κατηγορία

Σενάρια ανόδου και υποβιβασμού στην Α’ Κατηγορία

Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία και ας δούμε τα σενάρια και τι ισχύει σε πιθανές ισοβαθμίες, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Στην μάχη της δεύτερης προνομιούχου θέσης ο ΑΣ Σεβαστιανά κρατάει την τύχη στα χέρια του και αν επικρατήσει μέσα στην έδρα του με αντίπαλο τον αδιάφορο βαθμολογικά, Φίλιππο Γιαννιτσών παίρνει το εισιτήριο για την Α1.

Αν στραβοπατήσει ο ΑΣ Σεβαστιανά και ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς επικρατήσει στην έδρα του με αντίπαλο τον Άρη Πρ. Ηλία, τότε αυτός κερδίζει το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο.

Σε ισοβαθμία ΑΣ Σεβαστιανά και Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς υπερτερεί ο ΑΣ Σεβαστιανά.

Σε ισοβαθμία ΑΣ Σεβαστιανά και Δόξα Μαυροβουνίου υπερτερεί ο ΑΣ Σεβαστιανά.

Σε τριπλή ισοβαθμία ΑΣ Σεβαστιανά, Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς, Δόξα Μαυροβουνίου υπερτερεί ο ΑΣ Σεβαστιανά και στην 3η θέση που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη, τερματίζει ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς.

Βαθμολογία

ΑΣ Σεβαστιανά 46 

Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς 45

Δόξα Μαυροβουνίου 43


Όσον αφορά τον υποβιβασμό η Νίκη Καλής κρατάει την τύχη στα χέρια της και της αρκεί ένας βαθμός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελπίδα Έδεσσας, για να παραμείνει στην Κατηγορία ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.

Ο Άρης Αθύρων για να παραμείνει πρέπει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του πρωταθλητή Απόλλωνα Κρ. Βρύσης και ταυτόχρονα να επικρατήσει η Ελπίδα Έδεσσας επί της Νίκης Καλής.

Στην ισοβαθμία Νίκης Καλής και Άρη Αθύρων υπερτερεί η Νίκη Καλής, ενώ ήδη υποβιβάστηκαν οι Ελπίδα Έδεσσας, ΠΑΣ Ξιφιανής και Πατριαρχείο Γιαννιτσών.

Βαθμολογία

Νίκη Καλής 29

Άρης Αθύρων 27

Ελπίδα Έδεσσας 18

ΠΑΣ Ξιφιανής 18

Πατριαρχείο 0

4 σχόλια:

  1. Η Ελπίδα δεν έχει καλή Διοίκηση παράγοντες μόνο στο μπλα μπλα . Πήραν μια ομάδα και σε 3 χρόνια αυτοί που διοικούν την ομάδα εκεί στην Ελπίδα την έριξαν δύο κατηγορίες από Α1 την πήγαν την ομάδα Β τοπικό..
    Για να τους δούμε αν θα την αποτελειώσουν την ομάδα και ούτε Β δεν την πάνε ,στην Έδεσσα ακούγεται ότι θα τα παρατήσουν και θα εξαφανιστούν και στο τέλος θα διαλύσουν την Ελπίδα ολοκληροτικα.
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βαθμολογία σήμερα είναι:
    Καλή 29
    Άθυρα 27
    Ξιφιανη 21
    Ελπίδα 21
    Πατριαρχείο ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελική βαθμολογία Άθυρα 30 Καλή 29 Ξιφιανη 24 Ελπίδα 24
    Πατριαρχείο 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθυρα μπλουμ!!!Ετοιμαστητε την Κυριακή για τον χορό του Ζαλόγγου!!!Θεία δική το λένε αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365