Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο του Στάθη Τσαβδαρίδη

Ευχαριστήριο του Στάθη Τσαβδαρίδη

Με αφορμή την χθεσινή άρτια διοργάνωση του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας για την άριστη φιλοξενία και την βοήθεια σας, για τη συμμετοχή σας σε ότι χρειάστηκε, την απλόχερη φιλοξενία που μας προσφέρατε, αλλά και για τη συμβολή σας στην άρτια οργάνωση της πραγματοποίησης του τελικού.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρεβρέθηκαν επίσημους και μή, που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και συνετέλεσαν στην όμορφη εικόνα αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής.

Συγχαίρω όλους τους διαγωνιζόμενους παράγοντες, προπονητές, αθλητές των δύο ομάδων και διαιτητές, για το ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και για την άψογη στάση τους καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με εκτίμηση 

Πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Ευστάθιος Τσαβδαρίδης

7 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρυσι ο τελικός πρωταθλήματος Νησι- Εθνικός, δεν ήταν γιορτή που είχε 100 άτομα;
    Πέρυσι στον τελικό Α.Σ Γιαννιτσα- Νησί που είχε 80 δεν ήταν γιορτή;
    Φέτος ήταν μια μέρα προ εκλογών και οι πολιτικάντηδες του σήμερα, του αύριο, οι αυλικοί ήταν ΟΛΟΙ. Άντε να δω του χρόνου τι θα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σρλουπ σρλουπ ,γλυψ, γλυψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κατερίνης τι ρόλο είχε; Μήπως είναι φαν του Βαταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365