Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον γιο της την ώρα που κοιμόταν

Ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, 71χρονη φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της στον ύπνο του. Ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.


Το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία της οικογένειας, στην οδό Βερτίσκου. Η 71χρονη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τον γιο της. Ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η 71χρονη όσο και ο 44χρονος γιος της αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.


Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365