![]() |
Δελτίο Τύπου |
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός των κοιμητηρίων στις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.
Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε η κοπή δέντρων εντός κοινοχρήστων χωρών - κοιμητηρίων στις εξής κοινότητες: Φούστανη, Λουτράκι, Λυκόστομο, Χρυσά – Τσάκοι και Πιπεριά.
Στόχος είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των κοιμητηρίων του Δήμου που αποτελούν έναν χώρο ιδιαίτερης σημασίας και σεβασμού για τους εκλιπόντες συμπολίτες μας.
Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Συντήρησης Πρασίνου και Ανακύκλωσης
Πολυξένη Νάνου
παραποτάμια περιοχή Αριδαίας...χώρος πρασίνου....υπάρχον ποταμός χωρίς αξιοποίηση...Αν μια μελέτη για να προχωρήσει θέλει κάποιους μήνες γιατί Τώρα να ξεκινάμε κάτι και να μην έχει ετοιμαστεί απο πέρυσι κάτι τέτοιο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια παράκληση σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους.Ψηλώστε το Δήμο ,μην το κάνετε πιο κοντό.
Γιατί δεν χτυπήσατε όλοι κάποιες πόρτες (πάντε στον Τραμπ αν δεν βρίσκεται χρηματα,πάντε στον Πούτιν, στις Βρυξέλλες πρόβλημα σας ειναι να βρείτε πξηγες χρηματοδότησης) να δούμε κάποια σοβαρά έργα?
Υγ.Όποιος δεν έχει πηγές χρηματοδότησης έξτρα δεν θεωρείται σοβαρή υποψηφιότητα.
Διαχείριση όπως όλοι, κάνει και η Κουτση Μαρία λένε στα χωριά...
Πάνε να δεις τι έγινε σήμερα στο δημοτικό στο Λουτράκι ρε aridaia365 κόψαν οι φωστήρες όλα σχεδόν τα δέντρα της αυλής από την ρίζα σφαγή κανονική οποίος έδωσε τέτοια εντολή είναι για εισαγγελέα
ΑπάντησηΔιαγραφή